Cumhur İttifakı Gebze’yi karış karış geziyor

Cumhur İttifakı ortakları AK Parti, MHP ve Yeniden Refah Partisi’nin ilçe başkanları Gebze’de omuz omuza çalışarak 28 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

Siyaset Yayın: 24 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 24.05.2023 14:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2. Tura kalmasıyla birlikte Gebze’de bir araya gelen Cumhur İttifakı ortağı siyasi partilerin ilçe başkanları, saha çalışmalarını da omuz omuza gerçekleştirmeye devam ediyor. Gebze’yi karış karış gerek vatandaşlarla bir araya gelen ilçe başkanları, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlerin önemine vurgu yaparak vatandaşları oy kullanmaya davet ediyor.

 

İLÇE BAŞKANLARI GEBZE’Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Gebze’de çalışmalarını sürdüren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir ve Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebze’nin Mimar Sinan, Yavuz Selim ve Beylikbağı Mahallelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya geldi. Gebze’yi karış karış gezerek vatandaşlarla sohbet eden ilçe başkanları, 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü bir destek isteyerek, istikrar çağrısında bulundu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.