AK Parti Darıca'da Gövde Gösterisi Yaptı!

AK Parti Darıca Çınaraltı Meydanı’nda SKM açılışı gerçekleştirildi. Açılış miting havasında gerçekleşti. Darıcalı binlerce vatandaş AK Parti SKM açılışına katıldı.

Siyaset Yayın: 06 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 06.05.2023 16:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

AK Parti, Darıca’da İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi parti teşkilatları ve vatandaşların yoğun katılımıyla açıldı. AK Parti’nin Darıca’da, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleriyle ilgili çalışmalarını sürdürdüğü SKM’nin açılışına; Son Başbakan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Soba, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, Darıca Belediye Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gulenç, Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yılmaz ve İlçe Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile Darıcalı vatandaşlar katıldı. 

 

 

100 YILLIK HEDEFLE YOLA DEVAM

SKM Açılış programında konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “ Cumhurbaşkanımızın başkanlığında başlayan yolculuğumuz 20 yıldır eser ve hizmet siyasetiyle ilmek ilmek, nakış nakış 780 bin kilometrekarenin her bir metrekaresini imar ve ihya ile geçti. Yapılan bölünmüş yollar, otoyollar, tüneller, köprüler, üniversiteler, havalimanlarıyla beraber. Gönül köprülerini kurarak her bir vatandaşımızla, kimlik aidiyetinden bağımsız, eser ve hizmet siyaseti üreterek bugüne kadar geldik. 3 ay öncesini göremeyen 3 ay sonrasını göremeyen bir Türkiye'den 2023-2053-2071 hedefleri koyan bugün de 100 yıllık bir hedef koyan ve adına ‘Türkiye Yüzyılı’ diyen bir noktaya geldik”dedi.

 

 

DARICA'DA HİZMET BELEDİYECİLİĞİ YAPIYORUZ

Daha sonra söz alan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise şöyle konuştu: “Eser ve hizmet siyaseti dedik ya, biz kimseyi ötekileştirmeden, ayrımcılık yapmadan, dışlamadan, kavga etmeden bugün burada alanda da gördüğümüz togg gibi devasa eserlerimizle milletin kalbinde taht kurduk. “Yunus Emre'nin dediği gibi biz gelmedik kavga için, bizim işimiz sevgi için, dostun evi gönüllerdir, gönüller yapmaya geldik.” Bugün de bunun karşılığını şu meydanda görüyoruz. Kıymetli arkadaşlar, seçim irtibat büromuzun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün bu tabloyu gördüğüm zaman yine Darıca'da eser siyaseti yaptığımız metro çalışmalarından dolayı maalesef kapalı olan Cumhuriyet Meydanı’ndaki 4 yıl önceki tabloyu gözlerimle görüyorum. O gün de seçim önü böyle bir miting yapmıştık. Büyükşehir Belediye Başkanımızla birlikte bu kentin yarınlarına dair siz destek ve omuz atmanızı istemiştik. Aynı tabloyu görüyoruz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde kıymetli milletvekillerimizle beraber yeniden hep birlikte tarih yazacağız diyorum. Hepinizi saygıyla, muhabbetle selamlıyorum”

Daha sonra söz alan  Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, birer konuşma yaptı. Konuşmalardan sora AK Parti Darıca SKM Dualarla açıldı.

Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.