Başkan Bıyık, Makamını Çocuklara Devretti

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Sarkuysan İlköğretim İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Burak Kara ve İdil Altıparmak’a devretti.

Darıca Yayın: 24 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.04.2023 13:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 103'inci yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, makamında çocukları ağırladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleneksel hale gelen çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde Başkan Muzaffer Bıyık, makamını koltuğunu Sarkuysan İlköğretim İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Burak Kara ve İdil Altıparmak’a bıraktı. Temsili başkanlara okul müdürleri ve öğretmenleri de eşlik etti. Başkanlık koltuğuna oturan Burak Kara, ilk projesinin sokaklardaki sıfır atık ve geri dönüşüm kutularının sayılarının arttırılması olurken Sıfır Atık Müdürlüğü’nü arayarak talimat verdi. İdil Altıparmak da çocuk parklarına gezici kütüphanelerin yerleştirilmesini ve ödünç kitap uygulamasının başlamasını istedi.

 

 

BIYIK, YENİ BAŞKANLARI TEBRİK ETTİ

Egemenliğin millete ait olduğu iradesini ortaya koyan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 103. yılını ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, temsili başkanlara teşekkür etti. Geleceğimizin teminatı olan çocukların her zaman yanlarında olacaklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Bu makamları gelecekte sizler yöneteceksiniz. Bu bayrağı sizlere devredeceğiz. Sizin kendinizi en iyi şekilde yetiştirmeniz adına üzerimize ne düşüyorsa yapmaya gayret edeceğiz. Sizlerin her zaman yanınızda olacağız. İnşallah sizler ülkemizi daha iyi noktalara taşıyacaksınız” diye konuştu. Konuşmaların ardından Başkan Muzaffer Bıyık, çocuklara çeşitli hediyeler takdim ederek bayramlarını kutladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.