AK Parti’den ilçelerde gövde gösterisi

14 Mayıs’ta (Yarın) gerçekleştirilecek seçimlere saatler kala gerçekleştirdiği Türkiye Yüzyılı Yürüyüşleri ile seçim çalışmalarına muhteşem bir final yapan AK Parti, Kocaeli’nin ilçelerinde gövde gösterisi yaptı.

Siyaset Yayın: 13 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 13.05.2023 19:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

14 Mayıs’ta (Yarın) gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerine saatler kala Kocaeli’nin ilçelerinde Türkiye Yüzyılı Yürüyüşleri düzenleyen AK Parti, adeta gövde gösterisi yaptı. On binlerce insanın katılımıyla gerçekleştirilen yürüyüşlerde, “Doğru Zaman, Doğru Adam Recep Tayyip Erdoğan” mesajı veren AK Parti, tarihi seçim öncesi gerçekleştirdiği muhteşem finalle seçim çalışmalarına nokta koydu.

 

SON GÜNDE ON BİNLERCE KİŞİYLE GÖVDE GÖSTERİSİ

Seçim çalışmalarının son gününde AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Milletvekili Adayları, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve teşkilat yöneticilerinden oluşan on binlerce kişiyle düzenlenen Türkiye Yüzyılı Yürüyüşlerine vatandaşlar da büyük destek verdi.

 

 

TALUS: “YARIN SANDIK BAŞINDAYIZ”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Seçim çalışmalarına başladığımız günden bu güne kadar gece-gündüz demeden şehrimizin her karışında sıkmadık el, girmedik kapı bırakmayan teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Yarın hep birlikte sandıklarımızın başındayız. Kocaeli kararını verdi, Türkiye kararını verdi. İnşallah yarın akşam aziz milletimizin desteği ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı yürüyüşümüze devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.