Başkan Bıyık, Ramazan'da Mahalle Mahalle Geziyor

Yaraları sarmak için deprem bölgesinde çalışmalar yapan ve ilçeye dönen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan ayında mahalle mahalle, sokak sokak gezerek 11 ayın sultanı Ramazan'ın bereketini Darıcalılarla birlikte paylaşıyor.

Darıca Yayın: 27 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.03.2023 11:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

11 ayın sultanı Ramazan, Darıca'da bir başka güzel yaşanıyor. Darıca Belediyesi tarafından her akşam teravih namazından sonra ramazan şerbeti dağıtımı yapılırken, erzak ve gıda yardımları da sürüyor. Ramazan'ın anlamına uygun hareket eden Darıca Belediyesi, yardıma muhtaç aileleri de unutmuyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da her akşam farklı bir mahallede ev ziyaretleri yaparak ihtiyaç sahibi ailelere konuk oluyor ve sorunlarını paylaşıyor.

 

 

VATANDAŞLARLA ÇAY SOHBETİ

Gittiği her mahallede esnaf ve vatandaşları da ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, iftar sofralarına konuk olduktan sonra mahalle sakinleriyle çay sohbetlerine de katılıyor. Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek Darıcalılarla bir araya gelen Başkan Bıyık, vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet ederek talep ve sorunlarını dinliyor. Her zaman Darıcalılarla iç içe olma sözü veren ve bunu Ramazan'da da sürdüren Başkan Bıyık, gece geç saatlere kadar vatandaşlarla hasbihal ediyor.

 

 

TERAVİH SONRASI DERNEK ZİYARETLERİ

İftar öncesinde mahalle ziyaretleri yaparak vatandaşlara hayırlı iftarlar temennisinde bulunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, iftarın ve teravih namazının ardından da dernek ziyaretleri yaparak dernek üyeleriyle çay sohbetinde bir araya geliyor. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde dernek üyelerinin talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık, fikir alışverişinde bulunuyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.