Fen işleri ekipleri yollardaki konforu artırıyor

Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe sakinleri tarafından yoğun kullanılan ana caddelerin deforme olan noktalarında asfalt yama çalışması gerçekleştiriyor.

Çayırova Yayın: 19 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.01.2024 20:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çayırovalı ilçe sakinlerinin yol konforunu ve güvenliğini artırmak amacıyla, saha çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, son olarak ilçedeki ana caddelerde asfalt yama ve granit taş tamiri gerçekleştirdi. Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşlardan gelen şikayet ve yerinde tespit edilen problemler çerçevesinde, çalışmalarına hız kazandırdı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İstiklal Caddesi ve Piri Reis Caddesi’nde belirlenen noktalarda yoğun bir asfalt yama çalışması gerçekleştirdi. Deforme olan ve çökme yaşanan yolları yenileyerek, özellikle araç sürücülerinin yaşaması olası problemleri ortadan kaldıran Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin en işlek noktalarından olan Fatih Caddesi’ndeki kaldırımlarda da granit taş tamiri gerçekleştiriyor. Zamanla deformasyona uğrayan taşların tamirini yapan ekipler, yaya güvenliğini de üst seviyeye çıkarıyor. Çayırova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen plan ve program çerçevesinde çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.