Başkan Bıyık’tan ‘Darıca Emekli Evi’ müjdesi

Toplumun bütün kesimleriyle temaslarını sürdüren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çınarlarımız olan yaşlıları ziyaret ederek hayır dualarını alıyor.

Darıca Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 16:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yaşlıların tecrübelerinden yararlanmak istediklerini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, bir de müjde vererek önümüzdeki dönemde Darıca Emekli Evi projesini hayata geçireceklerini söyledi. Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, genç yaşlı, kadın erkek 7’den 70’e toplumun tüm kesimleriyle temaslarda bulunmaya devam ediyor. Gece gündüz demeden karış karış Darıca’yı gezen Başkan Muzaffer Bıyık, mahalle ziyaretlerinin yanı sıra yaşlıları da ziyaret ederek hasbihal edip hayır dualarını alıyor. Yaşlıları önemsediklerini iade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Sizlerin görüş ve önerilerinizin başımızın üstünde yeri var. Siz kıymetli büyüklerimizin elini öpüp hayır duanızı almak, gölgenizde huzur bulmak ve tecrübelerinizden faydalanmak en büyük önceliklerimizden biri” diye konuştu.

 

 

DARICA’YA EMEKLİ EVİ KAZANDIRACAĞIZ

Darıca’da emekliler için bir de müjde veren ve Darıca Emekli Evi projesini hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, “Gönül bağı kurduğumuz siz kıymetli büyüklerimizin daha huzurlu ve mutlu bir Darıca’da yaşaması için birçok örnek projeyi hayata geçirdik. Özellikle bakıma muhtaç vatandaşlarımız için “Evde Bakım Hizmeti” projemizle Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacını gideriyoruz. Önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz “Darıca Emekli Evi” projemizle de ilçemizde yaşayan emekli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, sosyal kültürel etkinliklere katılmalarını teşvik etmek ve daha huzurlu bir ortamda vakit geçirmelerine katkı sağlayacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 2024 yılını emekli yılı olarak ilan etti. Bizler de emeklilerimizin refah ve huzurunu arttırmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.