Çayırova Zabıtası, fırınları denetliyor

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ramazan ayı denetimleri kapsamında ilçedeki fırınları da denetliyor.

Çayırova Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 16:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çayırovalı ilçe sakinlerinin sağlığı ve huzuru için ara vermeden denetimlerine devam eden zabıta ekipleri Ramazan ayı dolayısıyla denetimlerini yoğunlaştırdı. Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, denetim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Zabıta ekipleri, Ramazan ayı kapsamında ilçedeki fırınlarda; hijyen, gramaj, ruhsat belgesi, depolama vb. alanlarda fırınları denetimden geçiriyor. Yapılan denetimlerde, Ramazan ayına özel olarak hazırlanan ve vatandaşların en çok tükettiği ürünlerden olan Ramazan pidelerinin de gramajları titizlikle kontrol edilirken, Çayırovalı tüketicilerin hakları bu denetimlerle birlikte korunmuş oluyor.

 

BİRÇOK NOKTADA KONTROL

Ekipler Ramazan ayı kapsamında gerçekleştirdikleri denetimlerde işyerlerinin temizliği, çalışanların durumu, ruhsat ve ürünlerin gramajlarını titizlikle kontrol etti. Fırınların imalathane, depo ve satış noktalarında incelemede bulunan zabıta ekipleri, işletme sahibi ve çalışanlara aksaklık görülmesi durumunda uyarılarda bulunup, idari ceza uygulaması gerçekleştiriyor. Çayırova Belediyesi’nden yapılan duyuruda Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, Çayırovalıların sağlığının korunması için ilçe genelinde denetimlerin devam edeceği vurgulandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.