Adnan Köşker Aday Adayı Oldu

2009-2019 yılları arasında Gebze Belediye Başkanlığı yapan Adnan Köşker milletvekili aday adayı olacağını açıkladı.

Siyaset Yayın: 14 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 14.03.2023 15:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ebze Belediyesi eski Başkanı Adnan Köşker İl Başkanlığı’na gelerek milletvekili aday adaylığı için resmi başvuru yaptığını duyurdu. İlçe başkanlığı, il başkanlığı, meclis üyeliği, il yönetim kurulu üyeliği ve son olarak Gebze Belediye Başkanlığı yapan Köşker, resmi başvuru yaptığını açıkladı. AK Parti’de ilk resmi başvuru Derince Belediyesi eski Başkanı Ali Haydar Bulut’tan gelmişti. İkinci resmi başvuruyu iş insanı Hakan Özsoy yaparken, üçüncü resmi başvuruyu da Köşker yapmış oldu.

 

''Kocaeli’mize ve Türkiye’mize hayırlı uğurlu olmasını nasip etsin''

Başvurusunun ardından açıklama yapan Köşker; “14 Mayıs 2023’te yapılacak genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olarak müracaatımızı il başkan yardımcımıza yaptık. Allah memleketimize, Kocaeli’mize ve Türkiye’mize hayırlı uğurlu olmasını nasip etsin. Geçmiş tecrübemizi aktarabilmek için göreve talip olduk. İlçe yöneticiliği ve il yöneticiliği, meclis üyeliği ve belediye başkanlığı yaptım.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.