Başkan Büyükakın, “Kocaeli’mizi Daha da Güzel Günlere Taşıyacağız”

Başkan Tahir Büyükakın, “Her adımında, her anında milletimizin yanında, gönlümüzü ve zihnimizi sadece şehrimize adayarak çalışıyoruz. Daha çok çalışacağız, daha çok çabalayacağız” dedi.

Siyaset Yayın: 22 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 22.01.2024 17:33:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Gebze, Dilovası ve Derince İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus’un da eşlik ettiği ziyaretlerde, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İlçe Başkanları Koray Avcı, İlhan Yıldırım, Recep Kaya, MHP İlçe Başkanları Ali Yalsız, Bülent Yener Aykurt ve Ekrem Sıtar’da hazır bulundu. BBP Derince İlçe Başkanı Samet Çetin ve yönetimini de ziyaret eden Başkan Büyükakın’a, Kocaeli İl Koordinatörü Metehan Küpçü’de eşlik etti. Başkan Büyükakın ziyaretlerde, “Cumhur İttifak’ı olarak hedefimiz, şehrimizin her belediyesini eser ve hizmet siyasetimizle Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir seviyeye getirmektir. Birlik ve beraberlik içinde aşkla, azimle, kararlılıkla çalışacak, üretecek, farkımızı ortaya koyacağız” dedi.

 

 

 

“DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ, DAHA ÇOK ÇABALAYACAĞIZ”

“Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır ve kararlıyız” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Son 21 yıldır ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetleri belediyelerdeki başarılarımızla taçlandırarak Türkiye Yüzyılı hedefimize kararlılıkla yürüyeceğiz” diyerek, “Şehrimizi düşünerek hep birlikte çalışacak, laf değil proje üreterek, çözüm odaklı hizmet, eser ve yatırımlarımızla milletimizin huzuruna çıkacağız. Her adımında, her anında milletimizin yanında, gönlümüzü ve zihnimizi sadece şehrimize adayarak çalışıyoruz. Daha çok çalışacağız, daha çok çabalayacağız. Hep birlikte Kocaeli’mizi daha da güzel günlere taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.