Başkan Aslantaş'tan 10 Kasım Mesajı

GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 85. Ölüm Yıldönümü Mesajı.

Gebze Yayın: 09 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2023 19:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş mesajında şu ifadelere yer verdi: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk; “Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir.” diyerek duygularını, fikirlerini anlamanın önemini vurgulamıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük ideali, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmaktı.

Gerek sanayide yerli üretim tesisleri, gerekse teknolojik alanda yapılan yatırımlarla ve Gebze Ticaret Odası Üyelerimizin yerli ve milli teknolojik hamleleri ile sadece sözde değil, uygulamalarımızla da Atamızın izinde olduğumuzu göstermiş olacağız.

​​Bu vesileyle, aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve İstiklal Savaşımızın Başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha minnet, saygı ve rahmetle anıyorum."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.