TGF 69. BAŞKANLAR KONSEYİ GEBZE’DE TOPLANIYOR

Türkiye Gazeteciler Federasyonu 69. Başkanlar Konseyi toplantısı ve Gazeteciler Cemiyeti Basın vakfı Genel Kurulu 22-24 Nisan tarihleri arasında Gebze’de gerçekleştirilecek.

Gebze Yayın: 16 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 16.04.2024 12:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Gebze Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğindeki programa Türkiye’nin dört bir yanından 100’e yakın gazeteci katılacak.
 

TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, 69. Başkanlar Konseyi toplantısında Anadolu basınının son durumu, sorunlarının ve çözüm önerilerinin masaya yatırılacağını belirterek, ayrıca Basın Vakfı olağan genel kurulunun da gerçekleştirileceğini söyledi.

 

TGF Genel Başkan Yardımcısı ve Gebze Gazeteciler Cemiyeti başkanı Levent Altun da, “Türkiye’nin dört bir yanından meslektaşlarımızı 3 gün Gebze’de ağırlayacak olmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hem mesleki sorunlarımızı tartışacağız hem de misafirlerimize Gebzemizin tarihi ve turistik yerlerini gezdirme fırsatı bulacağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.