Çayırova'da Kayıtlar Başladı!

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçeye kazandırdığı Şekerpınar Bilgievi ve Çocuk Kulübü’nde kayıtlar başladı.

Çayırova Yayın: 30 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 30.10.2023 13:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin, Çayırova’ya kazandırdığı bir diğer eser, vatandaşların kullanımına açıldı. Mahalle sakinlerinden gelen talep doğrultusunda çalışmalarına başlanan ve yapımı tamamlanan Şekerpınar Bilgievi’nde kayıt süreci başladı. Kompleks yapısıyla mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına yanıt verecek olan Şekerpınar Bilgievi’nin giriş katında bir de Aile Sağlığı Merkezi yer alıyor. Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin en güzel yatırım eğitime ve insana yapılan yatırım anlayışıyla hayata geçirdiği Şekerpınar Bilgi Evi, mimarisi ve içeriği ile sıcak bir eğitim yuvası olacak. Şekerpınar Bilgievi ve Çocuk Kulüpleri’ne kayıt yaptırmak isteyen Çayırovalılar 0262 74379 09 Dahili 1616 veya 0530 010 40 32 numaralarından bilgi alabilir. Kayıt için başvurular Şekerpınar Mahallesi Köy İçi’nde yer alan bilgievinde yapılacak.

 

TEMEL DERS EĞİTİMİ ALACAKLAR

Kayıt sürecinin başladığı Çayırova Belediyesi tarafından duyurulurken, Şekerpınar Bilgievi ve Çocuk Kulübü’nde 2. sınıftan, 8. sınıfa kadar olan çocuklara temel ders eğitimi verilecek. Bilgievine kayıt yaptıran gençler, Türkçe, Matematik, İngilizce, Sosyal Bilimler ve Fen Bilgisi alanında eğitim alacak. Çocuk Kulübü’nde ise 2018 doğumlu yavrularımıza okul öncesi eğitim verilecek.

 

SANAT VE VELİ EĞİTİM KURSLARI

Çevre düzenlemesiyle Şekerpınar Mahallesi için bir cazibe merkezi haline gelen Şekerpınar Bilgievi’nde öğrencilere ve velilere yönelik kurslar da yer alacak. Öğrencilere yönelik sanat kurslarında, bağlama, gitar, melodika, resim, satranç, piyano, keman ve drama yer alırken, velilere yönelik kurslarda ise pilates, bağlama, okuma-yazma, dikiş ve Kur’an-ı Kerim eğitimi yer alıyor.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.