Gebze’de İkinci Büyükgöz Dönemi Başladı

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden seçilerek Gebze Belediye Başkanı olan Zinnur Büyükgöz, mazbatasını aldı. Başkan Büyükgöz, şehr-i emin sıfatıyla herkesin belediye başkanı olarak durup dinlenmeden çalışacaklarını dile getirdi.

Gebze Yayın: 05 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 05.04.2024 18:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden seçilerek Gebze Belediye Başkanı olan Zinnur Büyükgöz, mazbatasını aldı. Gebze Adliyesi’nde düzenlenen törenle kendisine mazbatası takdim edilen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, kendisine teveccüh gösteren Gebzeli hemşerilerine şükranlarını sundu.

 

 

TÜRKİYE YÜZYILINA HAZIRLAYACAĞIZ

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak, ana kademe teşkilat mensupları, yeni dönem meclis üyeleriyle birlikte törene katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, şehri emin sıfatıyla herkesin belediye başkanı olarak durup dinlenmeden çalışacaklarını dile getirdi. Başkan Büyükgöz, “Hepimizin ortak paydası olan, hepimizin evi Gebze’mizi daha yaşanabilir ve modern kent haline dönüştürecek hizmetlere hemşerilerimizin destekleriyle imzamızı atacağız inşallah. Gebze’mizi Türkiye Yüzyılına hazırlayacak eser ve hizmetleri, yeni dönemimizde inşallah tek tek hayata geçireceğiz. Yeni hizmet dönemimiz Gebze’mize hayırlar getirsin inşallah” dedi.

 

 

GEBZE’YE SEVDALI BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Belediye gelişinde mesai arkadaşları tarafından meşaleler ve alkışlarla karşılanan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Hepimiz, ortak sevdamız ortak paydamız Gebze’mize hizmet etmeye sevdalı büyük bir ailenin parçasıyız. İlk günkü aşk ve şevkle, yine el ele ve gönül gönüle vererek kentimize, insanımıza en iyi en kaliteli hizmeti sunmak için durup dinlenmeden çalışacağız. Destekleriniz ve teveccühünüz için siz mesai arkadaşlarıma, yol arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.