Ömeroğlu “Projeler konuşulsun”

Seçim çalışmalarını kapı kapı gezerek sürdüren AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu, gün boyu vatandaşlarla bir araya gelerek destek aradı.

Dilovası Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 16:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, SKM Başkanı Veysi Akyol ve meclis üyesi adayları seçim çalışmaları kapsamında gün boyu ziyaretlerde bulunarak destek aradılar.

 

PROJE VE İCRAATLAR KONUŞULSUN

Sabah saatlerinde başlayan ziyaretlerde projelerini aktaran Ömeroğlu, “Geçtiğimiz haftalarda açıkladığımız 52 projemizle halkımızın karşısına çıktık. Dilovası’nı geleceğe taşıyacak projelerimizle halkımızın karşısına çıkıyoruz. Güzel bir seçim süreci yaşıyoruz. Halkımızın ilgi ve teveccühü bizleri mutlu ediyor. Biz proje, icraat konuşulsun istiyoruz. Rakiplerimizle projeler ve yapacağımız işler üzerinden bir yarış içinde olmak istiyoruz. Halkımız adaylar arasında kimin daha iyi projeleri var, kim bunları hayata geçirir? Bu noktada değerlendirilsin istiyoruz ve bu şekilde hemşerilerimize anlatıyoruz. Bunun içinde her zaman hükümetimiz, büyükşehir belediyemizle birlikte üçlü olsun güçlü olsun diyoruz. Bunun da halkımızda ciddi anlamda karşılık bulduğunu da görüyoruz. Projenin konuşulduğu bir seçim ortamını hep beraber yaşıyoruz. 31 Mart akşamı Dilovalı hemşerilerimizin verdiği karar en doğru karar olacaktır. Bundan hiç şüphemiz yok."dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.