AK Parti Gebze’den muhteşem final

Gebze’de Türkiye Yüzyılı Yürüyüşü yaparak muhteşem bir final programıyla seçim çalışmalarını noktalayan AK Parti, adeta gövde gösterisi yaptı.

Siyaset Yayın: 13 Mayıs 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 13.05.2023 19:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

14 Mayıs’ta (Yarın) gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleriyle ilgili çalışmalarını muhteşem bir final programıyla noktalayan AK Parti, Gebzelilerden büyük destek aldı. Seçimlere saatler kala Gebze’de Türkiye Yüzyılı Yürüyüşü gerçekleştiren AK Parti, Gebze’de adeta gövde gösterisi yaptı. Gebze Kent Meydanı’nda başlayan programa, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Cemil Yaman, Milletvekili Adayları Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Hasan Soba, Gülay Artut ve Yasemin Özdemir’in yanı sıra partililer ve vatandaşlar katıldı.

 

“SON 1 HAFTADA 110 KM YOL YÜRÜDÜK”

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, “En büyük destek Gebze’den gelecek dediğimiz yürüyüşümüzü başlattık. Bu yürüyüş 21 yıl önce başladı ve devam ediyor. Son 1 haftada Gebze’de 110 kilometre yol yürüdük. Yeniden iktidar yürüyüşü başlamıştır. Bugün görüyoruz ki bütün Gebze kararını vermiş” dedi. İlçe Başkanı Recep Kaya’nın ardından Milletvekili Adayları konuşma yaparak vatandaşları selamladı.

 

 

GEBZE HER ZAMAN EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise, “Gebze, Sayın Cumhurbaşkanımıza şimdiye kadar ki bütün seçimlerde en güçlü desteği veren ilçemiz oldu. Yarın yapılacak seçimlerde de tablo gösteriyor ki en güçlü destek yine Gebze’den gelecek.” Şeklinde konuştu.

 

“YARIN HEP BİRLİKTE SANDIKLARDA OLACAĞIZ”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Milletimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı seviyor. Gece gündüz teşkilatlarımız koşturdu. Cumhurbaşkanımızın müjdelerini gördünüz. 14 Mayıs’ı bekliyorduk ve geldi. Yarın en önemli yer sandıklar. Hep birlikte sandıklarda olacağız. Sandıklar açıldıktan sonra son işimiz bitene kadar ayrılmayacağız. Gebze, AK Parti’mizin 21 yıl önce kurulduğunda ilk mitingini yaptığı yer.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.