2023 Huawei Türkiye Bilişim Akademisi GTÜ’de toplandı

GTÜ, 2023 Huawei Türkiye Bilişim Akademisi (ICT Academy) Zirvesi’ne ev sahipliği yaptı.

Gebze Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 11:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

GTÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan etkinliğe GTÜ Rektörü Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Huawei ICT Akademi Global Geliştirme Bölümü Genel Müdürü Tamara Tavsultanova, Avrupa Bölgesi Koordinatörü Pallawi Malhotra, Huawei Türkiye Direktörü Zhu Yong Sheng, üniversite temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

İş dünyası ile eğitim kurumları arasında köprü görevi gören Huawei Bilişim Akademisi (Huawei ICT Academy), bilişim endüstrisi için yenilikçi bir yetenek ekosistemi oluşturulmasına katkıda bulunuyor. Bu yıl, Huawei Türkiye Bilişim Akademisi buluşmasında Rektör Prof. Dr. Hacı Ali Mantar ve Huawei Türkiye Direktörü Zhu Yong Sheng bir protokol imzaladı. Söz konusu protokol ile Academy Support Center (IASC) olarak GTÜ, endüstri akademi ilişkilerinin gelişmesinde önemli rol oynayan Huawei ICT Academy derslerinin yaygınlaştırılması, öğrencilere ulaştırılması ve uluslararası yarışmalara katılım sürecinde tüm Türk üniversitelerine destek ve koordinasyonundan sorumlu olacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.