‘Uluslararası Kocaeli Fuarı’ kentin ihtiyacını karşılayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Havalimanı yanında bulunan 320 dönüm alana yapılacak “Uluslararası Kocaeli Fuar Merkezi” birçok ihtiyaca cevap verecek.

Kocaeli Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 16:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

320 DÖNÜM ALAN MEVCUT

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın’ın seçim beyannamesindeki “Uluslararası Kocaeli Fuar Merkezi” projesi kent için yeni bir kazanım olacak. Kocaeli için çok önemli olan proje kapsamında İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde yer alan Uluslararası Fuar Merkezi (İnterteks), Köseköy’deki Cengiz Topel Havalimanı yanında bulunan 320 dönüm alana taşınacak.

 

ÇOK DONANIMLI OLACAK

Uluslararası Kocaeli Fuar Merkezi’nin uygulama projesi devam ediyor ve bitmek üzere. Proje, kısım kısım ihale edilerek yeni dönemde hayata geçirilecek. Birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak dev projede; 60 dönüm sergi alanları, fuar alanları, etkinlik salonları, 2 bin kişilik kongre merkezi yer alacak. Bu alanlar birbirinden bağımsız şekilde tasarlanacak. Ayrıca alana bir de otel yapılacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.