Gebze, Alışveriş Festivaliyle Şenlenecek

Gebze Alışveriş Festivali, 19-23 Temmuz tarihleri arasında Gebze Kent Meydanında yapılacak.

Gebze Yayın: 18 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 18.07.2023 14:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Desteklediği sosyal etkinliklerle vatandaşların hayatına renk katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir sosyal çalışmaya daha desteğini sunuyor. 19–23 Temmuz tarihleri arasında Kent Meydanında gerçekleşecek olan Gebze Alışveriş Festivali, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Ticaret Odası, Gebze Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Gebze Seyyar Pazarcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odasının ortaklığında yapılacak.

 

YARIN FESTİVAL BAŞLIYOR

Gebze Alışveriş Festivali, 19 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00’da başlayıp 23 Temmuz Pazar günü 23.00’te sona erecek. Festivalin ikinci gününde ise (20 Temmuz Perşembe) Eski Çarşıdan Kent Meydanına Mehter Takımı ile kortej yapılacak, açılış töreni kapsamında konser etkinlikleri de olacak.  Festival her gün saat 10.00’da başlayıp 23.00’te kapanacak.

 

ETKİNLİKLER VE İKRAMLAR ÜCRETSİZ

İkinci gün itibari ile başlayacak sahne programlarında ise akrobasi ve illüzyon show, sıra gecesi, pişmaniye çekimi ve yerel sanatçılar sahne alacak. Festival boyunca şişme çocuk oyun grupları, palyaçolar, yüz boyama ve bumblebee gibi etkinlikler çocukları eğlendirecek. Ayrıca alanda vatandaşlara pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edilecek ve balon dağıtımı yapılacak.

 

120 ESNAF ÇADIR KURACAK

Festival kapsamında ayakkabı, giyim, züccaciye, hediyelik eşya, bijuteri, ahşap ve telefon aksesuarları gibi sektörlerden esnaflar çadır dükkânları kurulacak. Gebze Alışveriş Festivalinde 120 esnaf çadır kurarak ürünlerini Gebzelilere sunacak. Sivil Toplum Kuruluşları ile İlişkiler Dairesi Başkanlığı yetkilileri, festivale katılacak olan esnaf ile program detayları üzerine Gebze Sivil Toplum Merkezinde bir toplantı gerçekleştirdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.