Çayırova Belediyesi’nden Regaip Kandili’ne özel program

Çayırova Belediyesi, mübarek üç ayların habercisi Regaip Kandili’ne özel program düzenledi.

Çayırova Yayın: 12 Ocak 2024 - Cuma - Güncelleme: 12.01.2024 11:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çayırova Belediyesi’nden Regaip Kandili’ne özel program. Üç ayların müjdecisi Regaip Kandili vesilesiyle Çayırova’da özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda düzenlenen Regaip Kandili programına Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa, İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut, Güzel Kur’an-ı Kerim Okuma Dünya Birincisi Mehmet Bilir, meclis üyeleri ve Çayırovalılar katılım gösterdi. Güzel Kur’an-ı Kerim Okuma Dünya Birincisi Bilir’in Kur’an tilavetiyle başlayan programda, Başkan Yardımcısı Arıkboğa da bir konuşma gerçekleştirdi.

 

“KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN”

Arıkboğa, yaptığı selamlama konuşmasında şunları dile getirdi; “Davetimize icabetinizden ötürü hepinize çok teşekkür ediyoruz. Hocalarımızın ağzına ve yüreğine sağlık. Üç ayların başlangıcı olan böyle bir gecede, hocalarımız kalbimize su serpti. Hepinize tekraren hayırlı akşamlar diliyorum. Kandiliniz mübarek olsun inşallah.” Arıkboğa, konuşmasının ardından Ahmet Bulut ve Mehmet Bilir’e çiçek takdim etti. Ahmet Bulut’un günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmanın akabinde, edilen duaların ardından program sona erdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.