Gebzeli Çocuklar Yetenek Sirki’nde Eğlendi

Gebze Belediyesi Ramazan Ayı boyunca 7’den 70’e tüm Gebzeliler için birbirinden farklı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Gebze Yayın: 25 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2024 14:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Gebze Belediyesi, düzenlediği etkinlikler ile Gebzeli hemşerilerine unutulmaz bir Ramazan Ayı yaşatıyor. Bu kapsamda Gebze Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Yetenek Sirki, çocukların yoğun katılımıyla neşe ve eğlence dolu geçti. Nasreddin Hoca, ödüllü yarışmalar, jonglör, hokkabaz, sihirbaz, bardaklar üzerinde denge, Afrikalı çocuk küp gösterisi, bubble show, piton yılanı, akrobasi, cambaz, rollo bollo show, tek tekerlek, ateş show, kemiksiz çocuk lastik show gibi birbirinden farklı birçok gösterinin bir arada olduğu sirkte Gebzeli çocuklar eğlenceye doydular. Yetenek Sirkini ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, tüm çocuklara keyifli vakit geçirmelerini dileyerek ailelere de katılımları için teşekkür etti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.