Başkan Bıyık, Yeni Doğan Bebeğin Kulağına Ezan Okudu

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Sırasöğütler Mahallesi’nde ev ziyaretinde bulunduğu Yelgen ailesinin yeni dünyaya gelen bebeklerinin kulağına ezan okuyarak Zeynep ismini verdi.

Darıca Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 14:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta içi ve hafta sonu mesai saati gözetmeden sokak sokak, kapı kapı gezerek vatandaşlarla hasbihal ediyor. Gönül bağı kurduğu Darıcalıları bir an olsun yalnız bırakmayan Başkan Muzaffer Bıyık, Darıcalıların acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmaya özen gösteriyor.

 

YENİ DOĞAN BEBEĞİN KULAĞINA EZAN OKUYUP İSMİNİ KOYDU

Sırasöğütler Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Başkan Muzaffer Bıyık, Yelgen ailesinin de hanesine konuk oldu. Yeni bebekleri dünyaya gelen Yelgen ailesinin isteği üzerine bebeğin kulağına ezan okuyan Başkan Muzaffer Bıyık, ardından bebeğe Zeynep ismini koydu. Bebeğin sağlık durumu hakkında da bilgi alan Başkan Muzaffer Bıyık, sağlıklı bir ömür temenni ederek vatana, millete ve ailesine hayırlı bir evlat olmasını diledi. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.