Darıca’yı Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz

Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca Dernekler Federasyonu’nu ziyaret ederek dernek yöneticileri ve üyeleri ile istişarelerde bulundu.

Darıca Yayın: 14 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.02.2024 14:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini ve fikirlerini dinlediklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca’yı ortak akılla yönetmeye devam edeceklerini söyledi. Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca Dernekler Federasyonu’nu (DADEF) ziyaret ederek dernek yöneticileri ve üyeleri ile istişarelerde bulundu. DADEF Başkanı Mesut Koca ve yönetimini ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık’a Eşi Havva Bıyık’la birlikte AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç de eşlik etti.

 

 

DERNEKLER KENTE DEĞER KATIYOR

Kent bilincinin oluşması için derneklerin ve sivil toplum kuruluşlarının önemli olduğunu belirten Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca Dernekler Federasyonu bir üst çatı oluşturarak ilçemizdeki derneklerle bir araya getirdi ve ilçemiz için önemli bir oluşum sağladı. Sivil toplum kuruluşları kene değer katan yapılardır. DADEF de ilçemizde önemli hizmetler yapıyor ve kentimizin gelişmesine katkı sunuyor. Kent bilincinin oluşması için bizler de sizlerle ortak projeler içinde olmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

 

DARICA’YI ORTAK AKILLA YÖNETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Katılımcı belediyecilik anlayışıyla Darıca’yı ortak akılla yönetmeyi sürdüreceklerini de kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, “Sivil toplum kuruluşları ve derneklerin fikirlerini önemsiyoruz. Her fırsatta bir araya gelerek görüş ve önerileri dinliyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri Darıca’mızı ortak akılla yönetmek için bu tür istişarelere önem verdik. Bundan sonra da ilçemizi ortak akılla yönetmeye ve sizlerle her zaman bir araya gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu. DADEF Başkanı Mesut Koca, her zaman kendilerini dinleyen ve istişarelerde bulunan Başkan Muzaffer Bıyık’a ziyaret nedeniyle teşekkür ederken Başkan Muzaffer Bıyık da misafirperverliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve DADEF yönetimine teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.