Başkan Bıyık, çalışmaları inceledi

Bir yandan sahada seçim çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir yandan da ilçede devam eden çalışmaları yakından takip ediyor.

Darıca Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 17:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Abdi İpekçi Mahallesi’nde yapımı devam eden Aile Sağlığı Merkezi ve KİGEM binasında çalışmaların son durumunu bizzat yerinde gören Başkan Muzaffer Bıyık, projenin kısa süre içinde hizmete gireceğini müjdeledi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gece gündüz demeden sahada seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek çalışmaları yakından takip ediyor. Eski yapı olan Abdi İpekçi Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi’ni yıkarak yerine modern bir kompleks inşa etmek amacıyla kısa bir süre önce çalışmaların başladığı Aile Sağlığı Merkezi ve KİGEM binasında sona yaklaşılıyor. Hummalı bir çalışmanın yürütüldüğü ve adeta mini bir sağlık ve kültür kompleksine dönüşecek projeyi inceleyen Başkan Muzaffer Bıyık, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

SAĞLIK VE KÜLTÜR MERKEZİ

En kısa sürede mahalleye ve ilçeye yakışan yeni bir kompleks inşa edeceklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “İlçemize bir yandan yeni eserler kazandırırken bir yandan da riskli binalarımızı dönüştürerek vatandaşlarımıza daha güvenli hizmet alanları oluşturuyoruz. Eskiyen ve riskli hale gelen sağlık merkezimizi yenilemek için vatandaşlarımıza sözümüz vardı. Yıkımını gerçekleştirerek çalışmalara başlamıştık. Projenin hangi aşamada olduğunu yerinde görmek için ekibimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Toplam 550 metrekare inşaat alanından oluşacak Abdi İpekçi Aile Sağlığı ve KİGEM binamızda 7 poliklinik, 7 derslikli KİGEM, çok amaçlı salon, etüt kütüphanesi ve fuaye alanlarının da yer alacağı modern bir kompleks inşa edeceğiz. Adeta mini bir sağlık ve kültür kompleksi olarak hizmet verecek olan Abdi İpekçi Aile Sağlığı Merkezi ve KİGEM binası mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.