Başkan Büyükakın: Türkiye Yeni Yüzyıla damgasını vuracak

Başkan Tahir Büyükakın, “TCG Anadolu, ileri teknolojisi ve güçlü donanımıyla ülkemizin denizlerdeki gücüne güç katıyor. Gurur duyuyoruz” açıklamasını yaptı.

Kocaeli Yayın: 05 Aralık 2023 - Salı - Güncelleme: 05.12.2023 14:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Cumhuriyetin 100. yılında Kocaelililerin ziyaretine açılan milli gururumuz TCG Anadolu’yu ziyaret etti. Mavi vatandaki gururumuza yoğun ilgi gösteren Kocaelililere teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Türkiye Yeni Yüzyıla damgasını vuracak. TCG Anadolu, ileri teknolojisi ve güçlü donanımıyla ülkemizin denizlerdeki gücüne güç katıyor. Gurur duyuyoruz. Türk Donanması’nın gurur kaynağı TCG Anadolu’yu, Cumhuriyetimizin 100. yılında Kocaelililerle buluşturduk. Milli gemimizi keşfeden ve donanmamızın gücünü yakından görmek için ilgi gösteren 7’den 77’ye herkese teşekkür ederim” dedi.

 

“TÜRKİYE'NİN BAMBAŞKA LİGDE OLDUĞUNUN GÖSTERGESİ”

Dünyanın ilk silahlı insansız hava aracı (SİHA) gemisi ve Türkiye’nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu’yu gezen Başkan Büyükakın, “TCG Anadolu Türkiye'nin milli gururu şüphesiz. Tabi buna benzer gelişmeler Türkiye'nin yeni yüzyılda izleyeceği yola dair aslında çok büyük göstergeler. Gerek TCG Anadolu olsun gerekse Kızılelma olsun sayamayacağımız birçok önemli adım apaçık bir şekilde yeni yüzyılda Türkiye'nin bambaşka ligde olduğunun göstergeleridir.  Ve inşallah bunlarla birlikte Türkiye önümüzdeki yüzyıla damgasını vuracak. Türkiye en ileri milletlerden ve devletlerden bir tanesi olacak. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Deniz Kuvvetlerimize ve kahraman ordumuza yürekten teşekkür ediyor” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.