“Bir Yasin de Sen Oku” çağrısı yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından tüm şehitlerimiz adına başlattığı “Bir Yasin de Sen Oku” çağrısının yedincisini gerçekleştirdi.

Kocaeli Yayın: 12 Haziran 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 12.06.2023 13:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Anlamlı çağrı,  Büyükşehir Belediyesi ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürlüğü’nün sosyal medya hesapları üzerinden duyuruldu.

WWW.DUAYADAVET.ORG

Yasin-i Şerif okumak isteyenler www.duayadavet.org web sitesinden kayıt yaptırabilecek. Vatandaşlar, kaç adet Yasin okumak istiyorlarsa sitedeki ilgili bölüme yazabilecek.

 

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN 251 BİN YASİN-İ ŞERİF

Çağrı kapsamında, tüm şehitlerimiz için 251 bin Yasin okunacak. Yasin-i Şeriflerin okunması darbe girişiminin yedinci yılı olan 15 Temmuz Cumartesi gününe kadar sürecek.

 

DUASI, 15 TEMMUZ GECESİ YAPILACAK

Okunan Yasin-i Şeriflerin duası ise her yıl olduğu gibi, Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Temmuz Darbe girişiminin yıldönümünde düzenlenecek anma etkinliğinde İl Müftülüğü tarafından yapılacak. Duaya Davet Organizasyonu çerçevesinde bugüne kadar binlerce Yasin-i Şerif okundu. Vatandaşların bu yılki çağrıya da geçen yıllardaki gibi yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.