AK Parti’den, Kocaelispor’a moral ziyareti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus, lig haftasına giren Kocaelispor’un ilk antrenmanını ziyaret etti, Kulüp Başkanı Engin Koyun, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolculara başarı diledi.

Spor Yayın: 09 Ağustos 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 09.08.2023 11:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

TALUS BAŞARI DİLEDİ
Trendyol 1.Lig’de 2023-2024 sezonu bu hafta sonu başlıyor. Kocaelispor, ligin ilk haftasında (12 Ağustos) cumartesi günü saat 21.45’te Kocaeli Stadyumu’nda Manisa FK’yı ağırlayacak. Bu maçla ilgili hazırlıklarına Körfez Brunga Tesisleri’nde başlayan Yeşil-Siyahlı ekibi haftanın ilk antrenmanında AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr.Şahin Talus ve ekibi ziyaret etti. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ile bir araya gelen, daha sonra antrenman sahasına inerek Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcularla bir araya helen Talus, “Lig haftasına giren Kocaelispor’umuza başarı dileğinde bulunmak için buradayız. Başlangıçlar zor olur. Ancak evimizde, büyük taraftarımızın önünde bu başlangıcı yapmak avantajımız olacak. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek için bütün şehir olarak kenetlenmeliyiz. Ertuğrul Sağlam hocamıza ve oyuncularımıza güveniyoruz. Kocaelispor’a hizmet etmiş, iz bırakmış birçok teknik adam var. Ertuğrul hocamızın da böyle bir iz bırakacağına yürekten inanıyoruz. Başkan Engin Koyun ve yönetimine de yeni dönem hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” dedi. Talus ve beraberindekiler futbolculara çiçek ve iki tepsi baklava da ikram etti. Sıcak ve samimi geçen ziyaret sonrası AK Parti heyeti bir süre antrenmanı tribünden takip ettikten sonra tesislerden ayrıldı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.