Darıca Belediyesi’nin Bileği Bükülmüyor

Sporun her branşında elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, Ankara’da yapılan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 2 altın ve 5 gümüş madalya olmak üzere toplam 7 madalya aldı.

Spor Yayın: 02 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 02.05.2023 11:14:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

11 farklı branşta adeta sporcu fabrikası gibi çalışan ve geleceğin yıldızlarını yetiştiren Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, sporun her alanında elde ettiği başarılarla örnek oluyor. Her kulvarda önemli başarılara imza atan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, Ankara’da gerçekleşen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda da adeta fırtına gibi esti. Atilla Koçak ve Oğuzhan Koçak’la iki altın madalya kazanan Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü, 2 altın ve 5 gümüş madalya olmak üzere toplam 7 madalya alarak büyük bir başarıya imza attı.

 

 

BAŞKAN BIYIK TEBRİK ETTİ

Spora ve sporcuya her zaman önem veren ve her fırsatta destekleyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek “Darıca Belediyesi olarak yeni yatırımlarla spora ve sporcuya desteğimizi arttırdık. Darıca’mızın evlatlarına güveniyoruz ve yatırımlarımızın karşılığını da madalya olarak görüyoruz. Bugün Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü gerçek anlamıyla örnek bir spor kulübü haline geldi. Her branşta marka olan ve hem ilçemizi hem de ülkemizi temsil eden bir kulüp oldu. Kulüp başkanımızı, antrenörlerimizi ve sporcularımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.