Gebze’nin Mahallelerinde Sinema Var!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda mahallelerde başlatılan ‘Mahallemde Sinema Var’ etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Gebze Yayın: 03 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 03.08.2023 11:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ebze’de ‘Mahallemde Sinema Var’ etkinlikleri devam ediyor. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün talimatları doğrultusunda 22 mahallede başlatılan ‘Mahallemde Sinema Var’ etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Her akşam bir mahallede düzenlenen Mahallemde Sinema Var etkinliklerinde birbirinden güzel çizgi-sinema filmlerini aileleriyle birlikte izleyen çocuklar keyifli saatler geçiriyor. Film gösterimi öncesi Hacivat- Karagöz oyununu izleyen Gebzeli çocuklara ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulunuluyor. Arapçeşme Mahallesi’nde önceki gün düzenlenen sinema etkinliğine katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, çocuklarla birlikte film izledi.

 

 

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ

Sinema gösteri öncesi çocuklar ve aileleriyle bir süre sohbet eden Başkan Büyükgöz bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Etkinliğe ilgilerinden ve katılımlarından ötürü çocuklara ve ailelerine teşekkür eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Yaz tatiline giren siz değerli evlatlarımıza bir nevi karne hediyesi vermek istedik ve sinemayı mahallenize getirdik. Açık havada gerçekleştirilen sinema akşamına katılan sizlere ve tüm evlatlarımıza iyi tatiller ve iyi eğlenceler diliyorum” ifadelerini kullandı. Gebze Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Mahallemde Sinema Var etkinliği programına belediyenin internet sitesi https://www.gebze.bel.tr/etkinlik/mahallemde-sinema-var_424.html

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.