Kadın Gazeteci Eski Eşi Tarafından Öldürüldü!

Darıca'da ikamet eden Tülay Dağaşan adlı kadın eski eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olayın ardından Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Levent Altun kınama yayınladı.

Asayiş Yayın: 04 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 04.01.2024 21:00:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Son dönemde sık yaşanan kadına şiddet olaylarında bu kez hedef bir kadın gazeteci oldu. Darıca'da ikamet eden ve Batı Yakası Televizyonunun reklam departmanında çalışan Tülay Dağaşan silahlı saldırıya uğradı. Eski eşi tarafından saldırıya uğradığı belirtilen ve vücudunun çeşitli yerlerine üç kurşun isabet ettiği öğrenilen Tülay Dağaşan, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ağır olduğu bildirilen meslektaşımız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.  

 

ALTUN'DAN KINAMA

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Levent Altun yaptığı  açıklama ile Kocaeli'de bir kadın gazetecinin silahlı saldırı ile öldürülmesini kınadı. Altun, "Yapılan bu saldırıyı kınıyor, kadın cinayetlerinin son bulmasını içtenlikle diliyoruz."dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.