Başkan Büyükgöz’e Japonya’dan Konuk Heyet

Bir dizi işbirliği için Gebze’de bulunan Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı heyeti, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret etti.

Gebze Yayın: 11 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 11.08.2023 17:05:00
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e Japonya'dan konuk heyet. Bir dizi işbirliği için Gebze’de bulunan Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı heyeti, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ü ziyaret etti. Başkanlık toplantı salonunda gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Japon heyeti misafir eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, misafirlerine Gebze ve belediyecilik çalışmaları, projeler hakkında bilgi verdi. Konuk heyetin ziyaretini sosyal medya hesaplarından duyuran Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “MARTEST Protokolü kapsamında güçlü bir işbirliği geliştiren Gebze Teknik Üniversitesi ile Japonya Uluslarası İş Birliği Ajansı'nı belediyemizde misafir ediyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyaret, hatıra fotoğrafı ve hediye takdiminin ardından sona erdi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.