GTO Başkanında Ramazan Bayramı Mesajı

GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş'tan Ramazan Bayramı Mesajı.

Gebze Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 11:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

On bir ayın sultanı Ramazan Ayı’ nın manevi huzuru ve coşkusuyla, dostluğun, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

 

Ramazan ayı, dargınlıklarımızı unuttuğumuz, kardeşlik duygularımızın pekiştiği ve gelişinde mutluluk duyup gidişinde hüzünlendiğimiz özel bir ay olmakla beraber, rahmet ve şefkat dolu bu günlerin sonrasında kavuştuğumuz Ramazan Bayramı’mız hayatın telaşından yakalayamadığımız tüm duygularımızı yaşamamız için bir fırsattır. Bu mübarek günlerde örf ve adetlerimizin yaşatılması, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi için gösterdiğimiz gayretleri, aynı duygularla yaşamın her alanında sürdürmemiz, maneviyatımızı olumlu anlamda etkiler.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutlar; gönülleri yaklaştıran, huzurlu, mutlu ve sevgi dolu daha nice bayramlara ulaşmayı dilerim.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.