Mayıs ayı meclisi 1. oturumu tamamlandı

Gebze Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısının 1. oturumu, kent meydanında bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Gebze Yayın: 03 Mayıs 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 03.05.2023 10:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Gebze Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısının 1. Oturumu, kent meydanında bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün yönettiği meclis toplantısı yoklama ve bir önceki aya ait karar özetlerinin oylanarak kabul edilmesiyle başladı. Meclis gündeminin raporlar bölümünde yer alan; belediyemiz mülkiyetindeki 16 adet parselin belediyemizin vergi borçlarının terkine karşılık Maliye Hazinesine devrine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu, Ademyavuz Mah. Rezerv yapı alanındaki 113 adet taşınmazın 6306 sayılı kanun kapsamında satışına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu, 2023 yılı Geçit hakkı ücreti ile Saha Dolabı Yeri Kiralama Ücreti Bedellerinin belirlenmesine ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu ve Araştırma ve Geliştirme Müdürlüğünün Çalışma Yönetmeliğinin revize edilmesine ilişkin Hukuk Dilekçe Tetkik ve İsimlendirme Komisyonu Raporu oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

İKİNCİ OTURUMU 7 MAYIS’TA

Güzeller Mahallesi 4620 ada 7 numaralı parsel ve yakın çevresine ilişkin 1/1000 Ölçekli UİP değişikliğine ilişkin İmar Komisyonu Raporu, Hatipler Mahallesi yerleşik alan sınırında hazırlanan revizyon ve ilave Uygulama İmar Planına ilişkin İmar Komisyonu Raporu, Balçık Mahallesi 309 Ada 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 nolu parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliğine ilişkin İmar Komisyonu Raporunun oy birliğiyle kabul edildiği Gebze Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısının 1. Oturumunda, gündemde teklifler kısmında yer alan gündem maddeleri görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Meclis üyelerinin gündem dışı sorularını cevaplandıran Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı açıklamada, “Alına kararlar ilçemize ve bölgemize hayırlı olsun” dedi. Gebze Belediyesi mayıs ayı meclis toplantısının 2. Oturumu 7 Mayıs Pazartesi saat 15:00’te yapılacak. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.