Başkan Bıyık: ‘Denekler Toplumun Renkleridir’

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Karabüklüler Derneği’nin kongresine katılarak Karabüklülerle buluştu.

Darıca Yayın: 25 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 25.12.2023 14:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Derneklerin toplumun rengi olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, sivil toplum kuruluşlarıyla iç içe ortak akılla kenti yönetmeye devam edeceklerini söyledi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her fırsatta sivil toplum kuruluşlarıyla iç içe olmaya ve bir araya gelmeye devam ediyor. Darıca’yı ortak akılla yönetmek adına dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte Darıca Karabüklüler Derneği’nin kongresine katılarak yeniden dernek başkanı seçilen İsmail Torun ve yönetimini tebrik etti.

 

 

DERNEKLER TOPLUMUN RENGİDİR

Karabüklülerle hasbihal eden Başkan Muzaffer Bıyık, yaptığı selamlama konuşmasında derneklerle işbirliğinin önemini vurgulayarak “Dernekler çok önemli bir görev üstleniyor. Fedakârca çalışarak hemşerilerinin sorunları için çözümler üretiyor. Dernekler aynı zamanda toplumun rengidir. Darıca’mızda dernekler ve sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman istişare halindeyiz. İlçemizi ortak akılla yönetmek için derneklerin görüşlerini önemsiyoruz. Her fırsatta bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinliyoruz” dedi.

 

 

HEP BERABER GÜÇLÜYÜZ

Darıca ailesi kavramı etrafında herkesle gönül bağı kurduklarını da kaydeden Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca’da her yöreden hemşeri derneklerimizle gönül bağımız bulunuyor. 7 bölge 7 renk olarak birlik beraberlik içerisinde hep beraber bir aileyiz. Bütün renklerimizle birlikte güçlüyüz. Karabüklü hemşerilerimiz de bu renkler içerisinde özel bir yerde bulunuyor. Biz bütün renklerimizi seviyoruz. Bu birliktelik ilçemize huzur olarak mutluluk olarak yansıyor” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.