Başkan Bıyık’tan Ramazan Bayramı mesajı

Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıcalıların ve İslam aleminin bayramını tebrik etti.

Darıca Yayın: 20 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.04.2023 15:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Bayramın kardeşlik ve huzur getirmesini dileyen Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Ne mutlu ki bu sene de iyi niyetlerimizin, dualarımızın eşlik ettiği iftar sofralarında, yan yana hep birlikte olduk. Dolu dolu yaşadığımız on bir ayın sultanı Ramazan ayının ardından Bayrama ulaşmış olmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Bayramları toplumsal kaynaşmanın, barış ve huzurumuzun sağlanmasında önemli bir fırsat olarak görmeli ve iyi değerlendirmeliyiz. Bayramlar, büyük bir coşku içinde kutladığımız, sevdiklerimizle hasret giderdiğimiz ve kucaklaştığımız özel günlerdir. Bu günleri özel kılan aile büyüklerimizle, akrabalarımızla ve sevdiklerimizle birlikte olmamızdır.

Ramazan Bayramıyla birlikte aynı zamanda Türk Milletinin iradesini temsil eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını da kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu tarihi günü ülkemizin geleceğimizin teminatı ve milli egemenliğimizi sonsuza kadar koruyacak olan çocuklarımıza hediye etmiştir. Milletçe hep birlikte ulaştığımız milli ve dini bayram günlerimizi, ülkemizin bir bölümünde büyük yıkıma neden olan asrın deprem felaketi nedeniyle buruk yaşıyoruz.

Felaketin ilk gününden itibaren deprem bölgesinde tüm imkanlarımız ile yer alarak vatandaşlarımızın yaralarını sarma gayreti içinde olduk. Darıca Belediyesi olarak, Ramazan ayı boyunca da deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yanında olduk. Hem şehrimize misafir olarak gelen kardeşlerimizin hem de deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın Ramazan’ı en güzel şekilde yaşamaları için çalıştık.

Milletçe el ele, gönül gönüle vererek içinden geçtiğimiz bu zor günleri de güzel günlere taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; birlik ve beraberlik içerisinde nice mutlu bayramlara ulaşmak ümidiyle tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, aziz milletimize ve tüm insanlığa sağlık, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bayramımız mübarek olsun.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.