Çayırova’da yılın son meclisi yapıldı

Çayırova Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin başkanlığında gerçekleştirildi.

Çayırova Yayın: 06 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 06.12.2023 13:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Çayırova’da Aralık ayı olağan meclis toplantısı tamamlandı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve meclis üyeleri, 2023 yılının son meclis toplantısı için Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda bir araya geldi. Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda 5 gündem maddesi görüşülüp karara bağlandı. Yoklama, açılış ve gündem dışı konuşmalarla başlayan meclis toplantısında, gündemin ilk dört maddesi oybirliği ile ilgili komisyonlara havale edildi, beşinci gündem maddesi ise oybirliği ile kabul gördü. Bir sonraki meclis toplantısının 2 Ocak 2024 saat 15.00’da yapılması kararlaştırılırken, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, alınan kararların ilçeye hayırlı olmasını diledi.

 
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.