Bu Kez Çocukları Sevindirdiler

Marmara Kadın Girşimi, Üretim ve İşletme Kooperatifi Birliği, deprem bölgesindeki faaliyetlerine devam ediyor. Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan öncülüğündeki kadınlar bu kez İskenderun Tren Garı’nda vagonlarda kalan depremzede çocukları sevindirdi.

Kocaeli Yayın: 20 Şubat 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.02.2023 11:04:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

BÜYÜK DEPREMİN YARALARI SARILIYOR

Kahramanmaraş merkezli, 10 ili vuran asrın felaketinden etkilenen depremzedeler için ilk günden harekete geçen, bölgeye 9 tır ihtiyaç malzemesi göndedikten sonra, bizzat gidip orada depremzedeler için yardım çalışmalarına katılan, mutfağa girip yemek hazırlayan Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği, deprem bölgesindeki faaliyetlerine devam ediyor.

 

YİNE MUFTAĞA GİRDİLER

Geçen hafta ünlü şefler Ebru Baybara Demir ile Türev Uludağ’ın 100 bin depremzede için kurduğu muftağa girerek, yemek hazırlıklarına katkı sunan kadınlar, bu kez İskenderun’daydı. Uludağ ve Demir’in sosyal medyalarından teşekkür ettiği Birlik, bu kez BigChefs Kurucusu ve depremzedeler için gönüllü olarak bölgede bulunan Gamze Cizreli ile aynı mutfakta bir araya geldi. Heyet daha sonra İskenderun Tren Garı’ndaki vagon kentteki 500 çocuğa ihtiyaç malzemeleri ve oyuncak dağıttı. 

 

 

ÇOCUKLARA HEDİYE

Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği Üst Birlik Başkanı Nuket Özcan, deprem bölgesindeki yaraları sarmak için üzerlerine düşen herşeyi yapmaya devam edeceklerini kaydetti. İskenderun’a giden heyette birlik paydaşları Nisa Özer, Ayşegül Karakadılar, Gülşah Karakadılar, Özlem Aydın, Çağla Ulusoy, Sevdenur Varlık, Melahat Taşdemir, Gülşen Koca, Eda Pestil, Yasemin Özkan, Ayşegül Karaköse, Ayşe Güven, Sude İrem Serin, Safine Gül, Ayşegül Yılmaz, Şule Kesik, Ece Çağlar, Fazilet Önder ve Fatma Karaman yer aldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.