Dilovası’nda Asfaltlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri amacıyla asfalt çalışmalarına hız veren Dilovası Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor.

Dilovası Yayın: 22 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.09.2023 14:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dilovası Belediyesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Dilovası’nda ki trafik akışının güvenli, konforlu ve düzenli bir şekilde sağlanması ve olumsuzlukların en aza indirilmesi için yol bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarının yanı sıra yeni asfaltlama çalışmalarına da aralıksız devam ediyor.

Yaz ayı başı itibari ile başlatılan çalışmalar ilçenin dört bir yanında devam ediyor.

 

HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK

Planlanan program dâhilinde yol çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Daha modern bir Dilovası için dur durak bilmeden çalışıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz işbirliği ile Eynerce Caddesi asfalt serim çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizin birçok noktasında devam eden asfaltlama ve yama çalışmalarımız, planlanan program dahilinde aralıksız devam edecektir.

Her projemizde olduğu gibi asfaltlama çalışmalarında da Dilovamız’a verdiği desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız sn. Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür ederiz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.