Kırsal mahallelerin işaret ve yönlendirme levhaları yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerin işaret ve yönlendirme levhalarını yeniliyor.

Kocaeli Yayın: 13 Eylül 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 13.09.2023 12:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşıma yönelik büyük projelerine devam ediyor. Kent genelinde hayata geçirdiği kavşak, tünel, köprü, üst geçit projeleriyle ulaşımı kolaylaştıran Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerin işaret ve yönlendirme levhalarıyla sürücülerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını kolaylaştırıyor.

 

İL GENELİNDE ÇALIŞMA

Bu kapsamda Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğünce yollardaki en önemli güvenlik işaretlerinden olan yön levhaları yenileniyor. 2023 yılı içerisinde 10 bin adet uyarı ve tanzim levhası, 3 bin adet bilgi levhası yapılmasını planlayan Büyükşehir Belediyesi, ağustos ayı itibariyle 7 bin 500 uyarı ve tanzim levhası, bin 600 adet bilgi levhası montajını tamamladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.