GTO Başkanı Aslantaş’a Önemli Görev

Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Denetim Kurulu Asil Üyeliğine seçildi.

Gebze Yayın: 11 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 11.08.2023 17:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

1965 yılında İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Sanayi Odası önderliğinde; kamuoyu ve iş dünyasını Avrupa Birliği (AB) ve Türkiye-AB ilişkileri konusunda aydınlatıcı faaliyetlerde bulunmak amacıyla kurulmuş olan İktisadi Kalkınma Vakfı’nın (İKV) 61. Genel Kurulu, delegelerin katılımı ile Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) İstanbul hizmet binasında gerçekleşti. Gerçekleşen Genel Kurul’da Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Denetim Kurulu Asil Üyeliğine seçildi.

Genel Kurulun ardından Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş’ı ilk tebrik eden İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekip Advagiç, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçivan, İktisadi Kalkınma Vakfı ve Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş’a başarı dileklerini sundular.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.