Başkan Aslantaş Azerbaycan İş Formunu Değerlendirdi

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş 22-25 Kasım’da Düzenlenen Azerbaycan İş Forumu’nu Değerlendirdi.

Gebze Yayın: 27 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.11.2023 13:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş şu değerlendirmede bulundu: “Gebze Ticaret Odası olarak, ortak tarihin ve kültürel bağların olduğu, Türkiye ile dostluk köprüsünü yıllardır güçlü bir şekilde sürdüren Tek Millet İki Devlet bilinciyle kardeş ülke Azerbaycan'da önemli temaslarda bulunduğumuz yoğun bir program gerçekleştirdik.

TOBB Başkanımız Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu’ nun müsaadesi, Yönetim Kurulumuzun oy birliği kararı ve KOSGEB Gebze Müdürümüz Sn. Hakan Demirci’nin desteğiyle Azerbaycan iş gezimizi tamamladık. Oda tarihinin en katılımlı iş gezisinin sorunsuz ve çok verimli iş bağlantıları ile sonuçlanması, oda görevlerinden olan üyelerini yurt dışı pazarlarına açılmasını sağlamak ve iş bağlantıları oluşturmak konusuna ilişkili olarak Üyelerimizin yaptığı ön anlaşmalarla başarıyla gerçekleştirdiğimiz programımız bizleri ziyadesiyle onurlandırmış ve mutlu etmiştir.

Şu ana kadar 12 firmamızın prensip anlaşması yapması ve açılan bu kapının yeni anlaşmalara zemin hazırlaması açısından çok kıymetli bir iş forumu olmuştur. Bu görüşmelerin sonunda yaşanan başarı, üyelerimizin ticaret ve üretimlerini arttırmak, ürettiklerini ihraç etmek için yeni iş ziyaretlerine ilave bir motivasyon sağlamıştır.

Azerbaycan tarafından çok sıcak ilgi ile karşılanmamız, Türkiye Bakü Büyükelçiliği’ne, Azerbaycan Türk İş Adamları Derneği’ne (ATİB), Azerbaycan Cumhuriyeti Ulusal Girişimciler Kuruluşları Konfederasyonu’na (ASK), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Ajansı’na (KOBİA) ve Azerbaycan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)’a gösterilen ilgi, sıcaklık ve misafirperverliklerinden dolayı müteşekkir olduğumuzu bildirir; bu iş gezimizde heyetimizde yer alan Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, ASELSAN yetkililerine, Gebze Teknik Üniversitemize, OSB Başkanlarımıza ve temsilcilerine, TOBB Uyum Merkezi Müdürlüğü’ne, Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odamıza, Gebze OTO Sanayi Sitemize, STK Temsilcilerimize, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Meclis ve Meslek Komite Üyelerimize, Genel Sekreterimize, Oda personelimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletirim."

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.