Dilovası Aydınlanmaya Devam Ediyor

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in cadde ve sokaklarda dekoratif aydınlatma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Dilovası Yayın: 25 Ağustos 2023 - Cuma - Güncelleme: 25.08.2023 14:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Dilovası’na değer katan birçok çalışmaya imza atan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, göreve gelir gelmez ilçe genelinde başlattığı dekoratif aydınlatma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde başlatılan dekoratif aydınlatma çalışmaları ile cadde ve sokaklar daha estetik bir görünüme kavuşarak ışıl ışıl oluyor.

 

CADDE VE SOKAKLAR AYDINLANIYOR

Cadde ve sokakları modern bir görünüme kavuşturan dekoratif aydınlatma çalışmaları süratle devam ediyor.

Son olarak; dekoratif aydınlatma çalışmaları tamamlaman, Mehmet Günel Caddesi, Bilge Sokak, Harmanlar Caddesi ve Saygın Caddes yeni hali ile göz kamaştırıyor.

 

İLÇEMİZ DEĞER KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

İlçe halkı tarafından büyük takdir toplayan aydınlatma çalışmalarının önümüzde ki süreçte de devam edeceğini belirten Başkan Şayir, “İlçe genelinde başlattığımız dekoratif aydınlatma çalışmalarımız ile birlikte ilçemiz aydınlanmaya ve değer kazanmaya devam ediyor. Halkımız ve esnaflarımız tarafından oldukça beğenilen aydınlatma çalışmalarımızda önemli cadde ve sokaklarımız modern görünüme kavuşurken, bundan sonra da ilçemize değer katan projeleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda bizlere en büyük desteği veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve çalışma arkadaşlarına da Dilovası halkımız adına çok teşekkür ediyorum. Yükselen Şehir Dilovası’nın güzel geleceği için Dilovamıza hayırlı olsun inşallah” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.