Cumhur İttifakı Büyük Darıca Mitinginde Buluşacak

Cumhur İttifakı, 30 Mart Cumartesi günü Büyük Darıca Yürüyüşü ve ardından miting düzenleyerek seçim çalışmalarını noktalayacak.

Siyaset Yayın: 29 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2024 12:38:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık da yaptığı açıklamada Darıcalıları büyük buluşmaya davet etti.

Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, yaklaşık 2 aydır yoğun bir tempoda sürdürdüğü seçim çalışmalarını 30 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek Büyük Darıca Yürüyüşü ve ardından düzenlenecek miting ile tamamlayacak. Cumhur İttifakı tarafından düzenlenecek mitinge Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra AK Parti, MHP ve Büyük Birlik Partisi ilçe teşkilatları ile binlerce Darıcalının katılması bekleniyor.

 

YÜRÜYÜŞ SONRASI ÇINARALTI’NDA MİTİNG

İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Bizim Market önünden saat 12.00’da başlayacak olan yürüyüş Darıca Çınaraltı’nda son bulacak ve ardından miting düzenlenecek. Darıca’da birçok kesimin destek vermesinin beklendiği yürüyüşün ardından Cumhur İttifakı temsilcileri ile Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, vatandaşlara seslenecek.

 

BAŞKAN BIYIK’TAN DAVET VAR

Darıca Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık da yaptığı açıklamada tüm Darıcalıları büyük buluşmaya davet ederek “Yaklaşık 2 aydır gece gündüz yoğun bir tempoda sürdürdüğümüz seçim çalışmalarımızı yürüyüş ve miting ile noktalayacağız. Milletimizin ferasetine güveniyoruz. Son sözü milletimiz söyleyecek. Cumartesi günü düzenleyeceğimiz yürüyüş ve mitingde tüm vatandaşlarımızla kucaklaşmak istiyoruz. Darıcalı hemşerilerimizi yürüyüşe ve mitinge davet ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.