Başkan Çiftçi, Engelliler Merkezi’ni İnceledi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, kısa bir süre sonra hizmete açılacak olan Engelliler Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Çayırova Yayın: 01 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.11.2023 14:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İlçede yaşayan özel bireylerin her zaman destekçisi olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’ya kazandırdığı Engelliler Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, merkezde tamamlanmak üzere olan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akse Mahallesi’nde yer alan ve kompleks yapısıyla özel bireylerin birçok ihtiyacına yanıt verecek örnek projede iç tefrişat çalışmalarında sona gelinirken, çevre düzenlemesi de tüm hızıyla devam ediyor. Engelliler Merkezi’nde gerçekleştirdiği ziyarette merkezdeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Çiftçi, binadaki çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanarak, Çayırova Engelliler Merkezi’nin vatandaşların kullanımına açılacağını dile getirdi.

 

ÖZEL BİREYLER İÇİN HER ŞEY DÜŞÜNÜLDÜ

Yoğun bir engelli nüfusunun yaşadığı Çayırova’da, büyük bir ihtiyaç olan Engelliler Merkezi’nde çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çayırova’da yaşayan özel bireylerin gündelik yaşamını kolaylaştıracak ve sosyal hayata katılmasını sağlayacak proje, ilçedeki özel bireyler için her şeyin düşünüldüğü kompleks bir tesis. Merkezde; derslikler, eğitim odaları, etkinlik odaları, sesli kütüphane, engelsiz kafeterya, kültür merkezi, atölyeler ve spor salonu gibi birçok bölüm bulunuyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.