Gebze Beylikbağı Stadında Tadilat Yapılacak

Kocaeli Büyükşehir, İzmit ve Gebze bölgesinde futbol sahası tadilat çalışması için ihale gerçekleştirdi. Toplam 7 sahanın tadilatı için düzenlenen ihaleye 3 firma katıldı.

Gebze Yayın: 04 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 04.07.2023 12:20:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Spor kenti Kocaeli mottosuyla kent genelinde spora ve sporcuya destek veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, spor tesisi yapımı ve yıpranmış sahaların yenileme tadilatı çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir, Kocaeli genelinde yapılacak toplamda 7 adet futbol sahasının tadilat ihalesini düzenledi. Büyükşehir Belediyesi İhale Salonu’nda düzenlenen elektronik ihaleye 3 firma teklif verdi. İhaleye katılan bir firmanın teklifi geçersiz sayıldığı için 2 firmanın teklifi komisyon tarafından incelendikten sonra değerlendirmeye alınacak.

 

90 GÜNDE TAMAMLANACAK

Spor yapmaya elverişli mekanları oluşturma çabasını sürdüren Büyükşehir, Kocaeli genelinde İzmit ilçesinde 6 ve Gebze ilçesinde 1 futbol sahasının tadilatı için ihale gerçekleştirdi. İhaleyi kazanan yüklenici firma; Yahya Kaptan mini sentetik futbol sahası, Doğu Kışla spor tesisleri futbol sahaları, Sanayi Mahallesi Vinsan Kampüsü içi sentetik çim halı futbol sahası, Sanayi Mahallesi Vinsan Kampüsü içi doğal çim halı futbol sahası, Sanayi Mahallesi tenis sahası, Bağçeşme Ali Osman Topal sentetik çim futbol sahası ile Gebze Beylikbağı sentetik futbol sahalarında çalışma başlatacak. Toplam 7 sahanın çevre çitinin yenilenmesi kapsamında 81bin 500 kilo çeşitli demir işleri ve 10 bin 360 metrekare galvaniz tel çit çalışması 90 takvim gününde tamamlanacak.

 

TEKLİF VEREN FİRMALAR

Zafer Karabacak                                                              12 milyon 993 bin 140 TL

İvme Mühendislik                                                             20 milyon 085 bin 750 TL

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.