Başkan Bıyık: ‘Darıcalılarla Aramızda Sağlam Bir Gönül Bağı Var’

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, esnaf ve vatandaşlarla gönül ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Darıca Yayın: 18 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.12.2023 19:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Darıcalılarla aralarında sağlam bir gönül bağı olduğunu ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, vatandaşların taleplerinin kıymetli olduğunu söyledi. Göreve geldiği günden beri gönül belediyeciliği uygulamalarıyla vatandaşlarla hiçbir zaman gönül bağını koparmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her fırsatta Darıcalılarla iç içe olmayı sürdürüyor. Her mahallede esnaf ve vatandaşlarla birebir temas kuran ve taleplerini dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık, sorunlara anında çözüm üretiyor.

 

 

VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ

Darıca’nın 14 mahallesinde sokak sokak, ev ev ziyaretlerde bulunan Başkan Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ve mahalle muhtarıyla birlikte hem mahallenin sorunlarını birebir dinliyor hem de vatandaşların taleplerini not alıyor. Her vatandaşın sorunuyla yakından ilgilenen Başkan Muzaffer Bıyık, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri vatandaşlarımızla aramızdaki gönül bağını hiçbir zaman koparmamaya özen gösterdik. İlk günden itibaren Darıcalı hemşerilerimizle aramızda sağlam bir gönül bağı oluşturduk. Gönül belediyeciliği anlayışıyla vatandaşlarımızın derdiyle dertlendik. Çünkü her bir vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir anlayışını benimsedik. Vatandaşlarımızın talepleri bizim için kıymetli” diye konuştu.

 
 

 
 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.