Kocaeli'de Ünlü Geçidi Olacak!

Kocaeli Film Festivali Türkiye'den seçkin sanatçıların katıldığı, Ulusal Uzun Metraj Belgesel, Kısa Film, Animasyon ve Öğrenci Filmleri dahil dört kategoride gerçekleşti.

Kültür-Sanat Yayın: 03 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.11.2023 11:23:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

Kültür ve Turizm Bakanlığının maddi destekleriyle bu yıl ikincisi yapılan Kocaeli Film Festivali Türkiye'den seçkin sanatçıların katıldığı, Ulusal Uzun Metraj Belgesel, Kısa Film, Animasyon ve Öğrenci Filmleri dahil dört kategoride gerçekleşti. Birbirinden değerli yapımların yer aldığı yarışmanın ödül töreni 5 Kasım Pazar günü Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Program saat:16.00’da Kültür ve Turizm Bakanlığı sanatçılarının hazırlamış olduğu sergiyle başlayacak ve saat 18.00’de ödül törenine geçilecek. Gökhan Mete, Barış Falay, Can Sipahi, Savaş Satış, Selen Öztürk, Çiçek Dilligil, Rıza Sönmez ve Aslı Altaylar gibi ünlü oyuncular ile yapımcı, yönetmen, yazar- eleştirmen gibi çok değerli isimler ödül töreninde hazır bulunacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.