Başkan Adayı Büyükgöz’den Meslek Odalarına Ziyaretler

Seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Gebze’mizi Türkiye Yüzyılına hep birlikte hazırlayacağız" dedi.

Gebze Yayın: 07 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2024 11:53:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Gebze’mizi Türkiye Yüzyılına hazırlayacak proje ve hizmetlerimize katkı ve destek sunan meslek odalarımıza ve tüm sivil toplum kuruluşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, seçim çalışmalarına devam ediyor. Sahada sıkılmadık el, ziyaret edilmedik esnaf ve mahalle bırakmamak adına saha çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhur ittifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarını da bu kapsamda ziyaret ediyor.

 

MESLEK ODALARI VE STK’LAR

Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen ve yönetimine, Gebze Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Necati Kaya ve yönetimine, Gebze Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Hacı Murat Ceyhan ve yönetimine misafir olan Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ayrıca MÜSİAD Gebze Şubesi tarafından düzenlenen dost meclisi toplantısında iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi.

 

 

ORTAK PAYDA VE HEDEFİMİZ GEBZE

Ortak hedefin Gebze’yi Türkiye Yüzyılına hazırlayacak birbirinden değerli projeleri ve hizmetleri kazandırmak olduğunu vurgulayan Cumhur İttifakı Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Hepimizin ortak paydası olan Gebze’mizin daha modern ve daha müreffeh bir kent kimliğini kazanmasında başta yerel yönetimler olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, meslek örgütlerimize de sorumluluklar düşmektedir.

 

 

MESLEK ODALARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Bu anlamda Türkiye Yüzyılına Gebze’mizi hazırlayacak projelere katkı sunacak tüm paydaşlarımızı önemsiyor ve destekliyoruz. Bizlerin bu manada yanında olan meslek odalarımıza ve tüm sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.      

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.