Darıca Belediyesi Afşin'de Prefabrik Evleri Tamamladı!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, depremin meydana geldiği Kahramanmaraş Afşin'de Prefabrik yapıları tamamladıklarını açıkladı.

Darıca Yayın: 17 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 17.02.2023 19:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremden etkilenen 11 ilde yaraları sarmak için çalışmalar hızla sürüyor.

Depremin ikinci günü bölgeye giden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Belediye ekipleri gece gündüz demeden yaraları sarmak için çalışıyor. 

Bölgeye prefabrik evler yapmak için harekete geçen Darıca Belediyesi, Darıca Kaymakamlığı ve Kocaeli Batı Yakası Mobilya Üreticileri Derneği kısa sürede prefabrik evleri tamamladı.

Prefabrik evleri tamamladıklarını ve deprem bölgesinde yaraları sarmaya devam edeceklerini dile getiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Darıca Belediyesi, Darıca Kaymakamlığı ve Kocaeli Batı Yakası Mobilya Üreticileri Derneği’yle ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz prefabrik yapıları Kahramanmaraş Afşin’de tamamladık.

Tamamlanan yapıları AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Sn. Cemil Yaman ile birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulunduk.
Depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını el birliğiyle sarmaya devam edeceğiz."
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.