14 Mayıs'ta Kazanan Yine İstikrar Olacak

Gebze Tatlıkuyu Kapalı Pazarı’nı ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, pazarcı esnafıyla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Kaşıkçı, “Çok net görünüyor ki 14 Mayıs’ta kazanan istikrar olacak” dedi.

Siyaset Yayın: 27 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 27.04.2023 18:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı seçim çalışmalarına hiç ara vermeden devam ediyor. Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, ilçe yöneticileri ve Gebze KAÇEP İlçe Başkanı Hatice Uludağ’ın eşlik ettiği Yudum Kaşıkçı, bu kez de Gebze Tatlıkuyu Kapalı Pazarı’nı ziyaret etti. Esnafı dinleyen ve bol kazançlar dileyen Yudum Kaşıkçı alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Kaşıkçı burada yaptığı açıklamada, “Çok net görünüyor ki 14 Mayıs’ta kazanan istikrar olacak. Kazanan Türkiye olacak” dedi.

 

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Pazar turundan sonra Darıca’ya geçen MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, Darıca İlçe Başkanı Mustafa Yıldırım, Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Gebze KAÇEP Başkanı Hatice Uludağ ve  Darıca KAÇEP İlçe Başkanı Elif Demirci ile birlikte kalabalık bir partili grubu Erzurum Turnalılar Köyü Derneği’ni ziyaret etti. Hemşehrilerinden gördüğü ilgiye çok sevinen Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, “Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 

HERKESE DAVAYI ANLATACAĞIZ

Darıca Narmanlılar Derneği’ni ve Çıldır Dernekler Federasyonu Kocaeli Gebze Temsilcisi Kemal Şimşir ile yönetimlerine de konuk olan MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Yudum Kaşıkçı, 14 Mayıs’taki seçimi yine Cumhur İttifakı’nın kazanacağını vurguladı. Bu yolda kendisinin de 14 Mayıs’a kadar mücadele edeceğini belirten Yudum Kaşıkçı, “Herkese davamızı anlatacağız. Bizimkisi memleket meselesi” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.